Summer of firsts

En een zomer van 'firsts', dat was het zeker! Een dergelijke activatie hadden we nog niet gedaan. In samenwerking met Coca-Cola en Jumbo hebben we heel veel bezoekers blij gemaakt met een te gekke zomerfoto.

Wat hebben we gedaan?

We hebben een photo activatie opgezet voor Coca-Cola en enkele Jumbo foodmarkten. Dat wil zeggen, Jumbo Breda, Jumbo Amsterdam en Jumbo Veghel. Het decor reiste als het waren door het land om bezoekers te voorzien van een zomerse foto en een kans gegeven om unieke prijzen te winnen, zoals een surftrip naar Portugal!

Deze zomerse foto hebben we direct geprint, zo is er direct een tastbare herinnering meegegeven die per direct op de koelkast kan worden geplakt. 

Wij, als Stick to the brand, konden ons geluk niet op om zo'n te gekke activatie neer te zetten. We hebben enorm veel gelachen en mensen blij gemaakt.

En daar doen we het natuurlijk voor! 

Festival Photo Experiences

Het festival seizoen is weer in volle gang en de afgelopen jaren mochten wij op veel verschillende festivals staan met onze photo experiences.

Stick in een nieuw jasje!

Hier is hij dan; de nieuwe website van Stick to the...

Sligro x Stick to the brand

Een samenwerking om trots op te zijn! 
Al vier jaar werken we samen met de Sligro tijdens diverse...

Stick to your plan! 

Sofie is ‘the beauty and the brains’ maar ook de ‘Bob de Bouwer’ achter Stick to the brand. Stick to the brand levert photo experiences, die het liefst in inspirerende omgeving worden bedacht. Met out-of-the-box...

Van stagiair naar meubilair

Zoals elke student op het HBO moest ook ik een stage gaan vinden. Stage, het is vies woord. Stage lopen is gewoon niet iets waar je als student naar uitkijkt. Van 16 uurtjes in de week college, als het niet minder is, naar een fulltime...

L-L-L-Lowlands?

Voor mij, Sofie, is Lowlands hét festival van het jaar. De sfeer, de mensen, muziek, het tentenkamp, het sjouwen met (te) veel spullen.. Oh nee, dat laatste vergeet ik elk jaar weer. Natúúúrlijk vergeten we...