Offerte aanvragen

Je wilt een geslaagd event organiseren, dit moet ook nog vastgelegd worden en als het even kan ook direct je merk of campagne bekendheid vergroten. Wij begrijpen dat je druk bent. Jij hoeft alleen je wensen door te geven, wij zorgen voor die slingers en dat er mooi beeld geschoten wordt door onze professionals. En bij Stick to the brand doen we niet aan half werk. Jij bepaalt wat je krijgt. Wij zorgen voor het vastleggen van een beleving (experience) en zetten dit om naar een tastbare herinnering om zo ambassadeurs van je merk te creëren die jouw content online weer delen. Earned media dus.

Van wens naar shareable en sticky content

We hebben diverse pakketten waaruit je kan kiezen. Wil je liever een kleine photo beleving, alles op maat, een videograaf die je event van voor naar achter vertaald naar een te gekke video? 
Download hier onze presentatie. 

Je kunt ons bellen, mailen of koffie komen drinken bij ons op kantoor!

Hoe werkt het

Samen maken we er graag een feestje van. Wij houden namelijk van samenwerken, zo komen we tot het beste resultaat! Dus laat ons weten wat we voor jou kunnen doen, dit is hoe we te werk gaan:

Stap 1

Jij organiseert een event en wilt hier graag fotografie voor inzetten en misschien ook wel zo'n leuke photo booth waarbij de gasten op de foto gaan en ze de foto dan direct meekrijgen.

Stap 2

Je geeft online of per mail je wensen aan ons door, door middel van een keuzemenu. Wij nemen contact met jou op, zodat wij precies weten wat je wilt.

Stap 3

Relax! Jij kan je weer focussen op andere zaken. Wij nemen het hier van je over en gaan voor je aan de slag. Van concept, tot decorbouw, van fotografie tot eindrapportage. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte.

Stap 4

Je mailbox openen na afloop van het event. Je ontvangt na afloop namelijk een gedetailleerd evaluatierapport met relevante cijfers en statistieken van de fotomarketingcampagne. Easy toch? 

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer

"Stick to the brand weet feilloos gevoel visueel te maken. Hulde!"

Marte | Praegus