Online branded photo platform

Terug naar overzicht

Iedereen wil mooie content delen, liken en taggen; dat kan! Via ons online sharing platform. Zo snel mogelijk na het evenement natuurlijk! De gasten van jouw evenement ontvangen een branded card met de unieke URL en tijdcode zodra zij op de foto zijn geweest, deze verwijst naar de unieke URL van jullie branded event pagina. Eén van de mogelijkheden is om met behulp van een assistent op locatie alle foto’s direct te bewerken met de juiste filter, met of zonder logo’s en/of branded frame. Zo kan iedereen zijn/haar ervaring direct bekijken, downloaden en delen. Met likes, shares, offline en online verspreiding als gevolg.

Actie - reactie

Alle bezoekers van jouw event zijn (potentiële) brand ambassadors die zowel offline - mond op mond - als online hun ervaringen delen. Aan de hand van jouw zakelijke doelstellingen zorgen wij voor de juiste call to action buttons binnen jouw online branded platform. Wil je meer volgers op jullie social media kanalen? Meer bezoekers naar je website? Meer verkoop genereren, met een speciale actie of korting? We got this!

Meten is weten

Natuurlijk wil je weten wat een fotomarketingcampagne jou concreet heeft opgeleverd. Met hoeveel procent is jouw naam- of merkbekendheid gestegen? Wat is je Return on Investment (ROI)? Na afloop ontvang je van ons een gedetailleerd evaluatierapport met alle relevante cijfers en statistieken. Dit overzicht bevat ook informatie over de waardering van jouw merk en wat de doelgroep precies beweegt.

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer