WE CREATE STORIES BY IMAGES, 
STICKY, VISUAL CONTENT FOR YOUR BRAND!

Waarom je voor ons kiest

  • We geloven in de kracht van beeld! 

  • We make it stick; wij zorgen ervoor dat jij degene bent die blijft plakken bij je doelgroep.

  • Wij zorgen ervoor dat zowel jij als de bezoeker in het zonnetje wordt gezet en creëren een beleving op maat met jouw wensen als uitgangspunt.

  • Foto- en videomarketing zijn twee van de meest persoonlijke marketingvormen.

  • De fotografie- en filmconcepten die wij ontwikkelen zijn creatief, efficiënt en meetbaar. We zetten jou graag langdurig in de spotlights!

  • Onze beelden worden altijd tot in de puntjes bewerkt, voor het beste resultaat.

  • Ons team is enthousiast, vriendelijk, professioneel, verzorgd en verschijnt altijd in stijl.

Aangenaam!

Wij zijn Stick to the brand, een visual content agency, oftewel: samen met onze professionele freelancers creëren we onderscheidende, sticky en visuele content voor bedrijven. Wij geloven in de kracht van beeld, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement of festival. We zijn professioneel, hebben oog voor detail en regelen het van A tot Z. Dit alles in de vorm van event fotografie, een adembenemende photo experience of videografie

Wij vertalen jouw evenement naar beeld dat kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. De ‘likeable’ en ‘shareable’ content die wij creëren is waardevol en effectief; perfect in te zetten als activatie of randprogramma, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement. Van offline naar online; het online branded photo platform zorgt voor de ROI na het event! 

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer

"Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!"

Sarah | Levi's