Photo experience

Terug naar overzicht

Een adembenemend decor op maat

Niet de typische photo booth, maar een fotosetting met decor, rekwisieten en props op maat. De photo experiences van Stick to the brand zijn offline belevingen met online mogelijkheden, in het thema van jouw evenement of campagne.

Klaar voor de start?

Wij starten met jouw wensen en de creatieve brainstormen volgt, daarna ontvang jij een voorstel van ons met één of meerdere opties – afhankelijk van de insteek van het project. We werken graag samen, maar begrijpen het ook als je druk bent. Daarom hebben we alle kwaliteiten in huis om het ook zelfstandig te kunnen regelen.

GO!

Na overleg en akkoord, filteren we de juiste professionals uit ons team van freelancers; project managers, creatieven, decorbouwers, producenten, regisseurs, stylisten, fotografen en videomakers om de juiste beleving te creëren. Een strakke planning en organisatie, de op- en afbouw op locatie, styling en decoratie, wij regelen het van A tot Z. Je kunt dit volledig en met een gerust hart aan ons uit handen geven en krijgt één vaste contactpersoon om alles helder te houden.

Het eindresultaat

Wanneer alles staat, lopen jouw gasten in een adembenemend decor een nieuwe wereld in. Een wereld waar zij over willen vertellen, vastleggen en delen met hun familie en vrienden. En dat is precies wat waar ons hart sneller van gaat kloppen. We helpen met de juiste outfits, styling en props, geven tips voor de perfecte pose en 3, 2, 1.. De ultieme beleving staat op beeld! Een tastbare herinnering, direct deelbaar via ons online branded photo platform óf wil je je gasten een tastbare herinnering meegeven in de vorm van direct printing of direct sharing?

 Kies zelf welke maat photo experience het beste bij je past:

Of ga jij voor onze nieuwste aanwinst de Do It Yourselfie Photobooth?

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Wij brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Lees meer

Photo experience

In de vorm van een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Lees meer

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast op video. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Lees meer

Online marketing

We bewerken de foto’s en uploaden ze op jullie online branded photo platform. Hier kunnen de gasten de foto direct downloaden en delen met vrienden, collega’s of de buurvrouw.

Lees meer

"Stick to the brand heeft voor ons personeelsfeest een photo experience gecreëerd, wat een groot succes is geweest. De photo experience was weer helemaal in thema ingericht en de crew was zeer professioneel en enthousiast. Voor het volgende feest staat de afspraak alweer… Dat zegt genoeg!"

Roel | Hotel New York Rotterdam