Daar ga ik stage lopen.

De langverwachte stage. Gesprek hier, gesprek daar, bedrijf in en bedrijf uit. Wat vind ik eigenlijk leuk? En wat wordt er van mij verwacht op mijn toekomstige stageplek?

Voor mij stond op één dat ik veel kan doen, maar vooral ook mag leren en dat ik me op mijn gemak voel binnen het bedrijf. Het is immers een stageperiode van 20 weken en schoonmaken, opruimen en koffie zetten kan en moet ik (helaas) ook thuis!

Ik heb de Stick to the brand stagevacature pas aan de late kant ontdekt, omdat ik na wat eerdere gesprekken even écht niet meer wist waar ik nu stage wilde lopen. Totdat ik het berichtje van de vorige twee stagiaires voorbij zag komen op Facebook en deze mij toch wel heel erg aansprak. Werken in een klein, jong team, alles omtrent visuele content, afwisselende taken van blogs schrijven tot aan werken op events, wat wil je nog meer?! Dit was het moment om nog één állerlaatste sollicitatiebrief te versturen. Ik mocht op gesprek komen met Gaby en guess what!? Ik vond het super leuk en werd aangenomen!

Nu is het natuurlijk wel handig om mijzelf ook nog even voor te stellen. Ik ben Jady en ik ben derdejaars Media en Entertainment Management student op Inholland Haarlem. Dit wordt mijn eerste stage en ik heb heel veel zin om eindelijk alle theorie van de afgelopen jaren in de praktijk toe te kunnen passen. Het leuke aan mijn stage bij Stick to the brand vind ik dat ik veel verschillende dingen kan en mag leren, zoals diverse marketingtaken en ook mijn creatieve skills kunnen hier verder ontwikkeld worden.

Ik heb super veel zin om de aankomende maanden deel uit te maken van het team en mee te werken aan alle projecten van Stick to the brand.
Jullie horen snel meer van mij!

Liefs Jady