Jouw event vertaalt
naar beeld.

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Onze event fotografen brengen jouw event op het scherm tot leven waardoor jouw gasten nog lang na kunnen genieten!

De perfecte match.

Het is belangrijk dat onze fotograaf match met jouw bedrijf, merk, evenement of opdracht. Wij kiezen zorgvuldig de juiste professional uit en zorgen ervoor dat deze persoon echt gezien wordt als ambassadeur van jouw evenement; optioneel gestyled in een outfit op maat, om zo echt onderdeel te worden, in thema van de avond.

Direct effect.

Wil je de foto’s direct bekijken en delen? Dat kan! Door gebruik te maken van ons online platform met jouw eigen eventpagina. De foto’s kunnen zowel tijdens als naderhand geplaatst worden, zodat iedereen met de unieke QR-code de foto’s kan bekijken, delen en downloaden. Zo wordt jouw evenement, feest of activatie on- en offline verspreid, met jouw merk of bedrijf als afzender; online exposure! 

 

Bekijk hier een selectie van onze sticky content.

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager