Jouw event vertaalt naar beeld.

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Onze event fotografen brengen jouw event op het scherm tot leven waardoor jouw gasten nog lang na kunnen genieten!

De perfecte match.

Het is belangrijk dat onze fotograaf match met jouw bedrijf, merk, evenement of opdracht. Wij kiezen zorgvuldig de juiste professional uit en zorgen ervoor dat deze persoon echt gezien wordt als ambassadeur van jouw evenement; optioneel gestyled in een outfit op maat, om zo echt onderdeel te worden, in thema van de avond.

Direct effect.

Wil je de foto’s direct bekijken en delen? Dat kan! Door gebruik te maken van ons online platform met jouw eigen eventpagina. De foto’s kunnen zowel tijdens als naderhand geplaatst worden, zodat iedereen met de unieke QR-code de foto’s kan bekijken, delen en downloaden. Zo wordt jouw evenement, feest of activatie on- en offline verspreid, met jouw merk of bedrijf als afzender; online exposure! 

 

Een fijne maat - Stick to the brand

Bekijk hier een selectie van onze sticky content.

Bekijk hier onze andere producten.

Photobooth

Een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema; Zwitserschalet? Circus? Boot? Hollywoodstyle? Geen probleem!

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

DIY booth

Onze Do It Yourselfie (DIY) Booth maakt elk event tot een groot succes. Naast het maken van foto’s, video’s, GIFjes en boomerangs kan de DIY ook volledig gepersonaliseerd worden! Uit te breiden met decor en printfunctie!

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager

Stick to the brand - Westcord

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bereik ons via:
info@sticktothebrand.com
+31 6 14 90 36 68

Studio adres:
Bos en Lommerplantsoen 3c
1055 AA Amsterdam

Website & Design door ZonderLand