Veelgestelde vragen.

Waarom zou ik voor jullie kiezen als ik een fotograaf/videograaf zoek?

Meer dan een decennium aan ervaring met tal van opdrachten maakt ons experts op het gebied van storytelling via beeld. Onze professionals hanteren diverse expertises; van foto tot video met essentiële technieken als fotobewerking en editing. Door hun kennis hebben wij ook altijd de laatste innovaties in huis. Daarnaast gaan wij voor langdurige samenwerkingen; wij besteden veel tijd aan onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat wij weten wat jij wilt en hoe wij dit het beste op beeld vastleggen. Wij hebben een groot bestand aan fotografen en videografen, waardoor jij nooit zonder komt te zitten! Er is altijd iemand beschikbaar, ook last-minute. Fotograaf Amsterdam gezocht? Geen probleem! Fotograaf Breda gezocht? Ook dat is geen probleem. Wij komen overal.

Kan ik ook onbewerkte foto’s ontvangen?

Nee, wij versturen geen onbewerkte foto’s. Bij Stick to the brand, en de fotograaf, is een onbewerkte foto nog geen eindproduct. Wij leveren geen half werk, en een onbewerkte foto is een half product. Wij houden ons aan de wensen van onze opdrachtgevers, dus zorgen er altijd voor dat de geleverde foto’s aan alle wensen voldoen.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Het is mogelijk om de foto’s via via WeTransfer. te ontvangen; Photobooth foto’s en eventfoto’s versturen wij gerangschikt per map. Je ontvangt van ons de LowRes foto’s. HighRes foto’s worden tegen een meerprijs verstuurd.

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een adembenemend 3D decor waar de gasten plaats kunnen nemen en wij vervolgens een memorabele foto van maken.

Onze photobooths zijn te verdelen in diverse maten. Een logowall en een greenscreen vallen onder de eenvoudigere photobooths. De 3D-photobooths worden helemaal uitgewerkt tot in de puntjes. Dit zijn decoren met heel veel diverse props. Een woonkamer met echt servies bijvoorbeeld. Deze photobooths worden ingezet om een leuk fotomoment te creëren voor de bezoekers van jouw event.

Voor welke gelegenheden is jullie photobooth geschikt?

Onze photo experiences, 3d-photobooth zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Trouw photobooth, beurs fotohokje, babyshower photobooth of een photobooth op je zakelijke event. Wij hebben genoeg orginele photobooths tot onze beschikking en kunnen voor vrijwel elk event een passende photobooth maken.

Voor hoe lang kan ik de photobooth huren?

Wil je onze photobooth huren? Dat kan vanaf 4 uur.
De dagprijs van onze DIY booth is gebaseerd op 4 uur van €400 excl. BTW. Voor een langere periode onze photobooth huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij staan je graag te woord om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe boek ik een photobooth?

Een photobooth boeken bij ons werkt heel eenvoudig. Via de boek direct knop links onderaan op deze website, maar via ons mailadres kan het ook nog steeds.

Kan ik de photobooth annuleren?

Dat kan zeker. Vanaf 3 weken voorafgaan aan het event rekenen wij een gedeelte van het huurbedrag. Bekijk onze algemene voorwaarden voor de tarieven.

Is er iemand beschikbaar als er problemen optreden?

Bij onze photobooths is er altijd iemand op locatie aanwezig, zodat alles op rolletjes verloopt. Bij ons DIY photobooth is er niet altijd iemand aanwezig op locatie, maar is er altijd een contactpersoon telefonisch te bereiken.

Kan de DIY photobooth printen?

Jazeker! Als het gewenst is om prints te maken, kan dat aangegeven worden. De frames van de prints kunnen in jouw huisstijl of thema worden vormgegeven.

Hoeveel prints kunnen er worden gemaakt?

Als er gekozen is voor de extra optie photobooth prints, dan kunnen er onbeperkt prints worden gemaakt.

Hoelang duurt het opzetten van een photobooth?

Dat is geheel afhankelijk van het formaat photobooth. Een kleine fotobooth kan worden opgezet in een uur tijd, maar voor een grotere setting kunnen we tot 2,5 uur bezig zijn om alles in de puntjes te decoreren.