Bewegend beeld, onderschat het niet!

Stick to the brand is bekend met film en werkt samen met getalenteerde videomakers om het verhaal op beeld te laten spreken. Wij hebben ervaring met het vastleggen van diverse evenementen. Je kan het zo gek niet bedenken; zo filmden wij zelfs vanuit een circuit auto tijdens de Historic Grand Prix. Gevaarlijk? Wel nee, avontuurlijk! Wij gaan net een versneller hoger voor onze opdrachtgevers.

De perfecte match.

De kracht van bewegend beeld is immens, wordt steeds populairder en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je wilt graag een teaser voor jouw event, een filmpje met welkomst- of dankwoord, film voor je campagne of een geweldige aftermovie. Bij wie ben je dan aan het juiste adres? Je raadt het al: Stick to the brand! Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van pre- en on site productie tot montage en aflevering. Onze professionele videografen leggen jouw bijzondere momenten op ludieke en speelse manier vast op video.

Onze video workflow.

Jij hebt een vraag en wij creëren de oplossing. Hoe dat precies werkt? Allereerst luisteren wij naar jouw wensen en ideeën. In overleg schrijven wij het script en presenteren wij onze ideeën. Na jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot alles erin staat om tot een goed eindresultaat te komen. Special effects? Daar zijn wij dol op! Deze kunnen dan ook in overleg worden toegepast. Als wij denken dat het beeld sterker of meer onderscheidend kan, dan stellen wij dit aan jou voor. En anders niet, want het gaat om de kwaliteit van jouw product!

Bekijk hier een selectie van onze sticky content.

Op ons Youtube kanaal vind je alle video’s.

Op ons Youtube kanaal vind je alle video’s.