Bewegend beeld, onderschat het niet!

Stick to the brand is bekend met film en werkt samen met getalenteerde videomakers. We hebben ervaring in het vastleggen van diverse evenementen. Je kan het zo gek niet bedenken; zo filmden wij zelfs vanuit een circuit auto tijdens de Historic Grand Prix (HGP).

De perfecte match.

De kracht van bewegend beeld is immens, wordt steeds populairder en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je wilt graag een teaser voor jouw event, een filmpje met welkomst- of dankwoord, film voor je campagne of een geweldige aftermovie. Bij wie ben je dan aan het juiste adres? Je raadt het al: Stick to the brand! Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van pre- en on site productie tot montage en aflevering. Onze professionele videografen leggen jouw bijzondere momenten op ludieke en speelse manier vast op video.

Onze video workflow.

Jij hebt een vraag en wij creëren de oplossing. Hoe dat precies werkt? Allereerst luisteren wij naar jouw wensen en ideeën. In overleg schrijven wij het script en presenteren wij onze ideeën. Na jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot alles erin staat om tot een goed eindresultaat te komen. Special effects? Daar zijn wij dol op! Deze kunnen dan ook in overleg worden toegepast. Als wij denken dat het beeld sterker of meer onderscheidend kan, dan stellen wij dit aan jou voor. En anders niet, want het gaat om de kwaliteit van jouw product!

Waarom wij voor jou de juiste partij zijn.

01

Gespecialiseerde videografen

Wij hebben een team van professionele en gespecialiseerde videografen. Ook zij weten hoe ze de vraag van de opdrachtgever moeten vertalen naar een duidelijk en heldere video. Geen poespas en overbodige effecten, maar de juiste! Om een onderscheidende video’s te maken gebruiken we ook diverse technieken. Niet alleen achter uit de auto hangen, maar drones of speciale aftereffects worden toegepast indien nodig. 

02

Van event tot commercial

Binnen ons team hebben we diverse videografen. We zetten degene in waarvan wij weten dat hij de vraag het beste kan vertalen naar een video waarvan je niet had durven dromen. Zo schieten we aftermovies van evenementen tot commercials voor bedrijven. 

03

Postvak in

Na de feedbackrondes sturen we je de definitieve video op. En of je nu op Social media, website of in een presentatie je video  wilt laten zien, wij zorgen dat hij in de juiste maat in je inbox zit. 

Bekijk hier onze andere producten.

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Onze event fotografen brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

DIY booth

Onze Do It Yourself Photo Booth maakt elk event tot een groot succes. Naast het maken van foto’s, video’s, GIFjes en boomerangs kan de DIY ook volledig gepersonaliseerd worden! Met printfunctie te boeken!

Photobooth

Een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema. Circus? Boot? Hollywoodstyle? Jungle? No problem!

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bereik ons via:
info@sticktothebrand.com
+31 6 21 37 75 43

Studio adres:
Bos en Lommerplantsoen 3c
1055 AA Amsterdam