Bewegend beeld, onderschat het niet!

Stick to the brand is bekend met film en werkt samen met getalenteerde videomakers om het verhaal op beeld te laten spreken. Wij hebben ervaring met het vastleggen van diverse evenementen. Je kan het zo gek niet bedenken; zo filmden wij zelfs vanuit een circuit auto tijdens de Historic Grand Prix. Gevaarlijk? Wel nee, avontuurlijk! Wij gaan net een versneller hoger voor onze opdrachtgevers.

De perfecte match.

De kracht van bewegend beeld is immens, wordt steeds populairder en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je wilt graag een teaser voor jouw event, een filmpje met welkomst- of dankwoord, film voor je campagne of een geweldige aftermovie. Bij wie ben je dan aan het juiste adres? Je raadt het al: Stick to the brand! Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van pre- en on site productie tot montage en aflevering. Onze professionele videografen leggen jouw bijzondere momenten op ludieke en speelse manier vast op video.

Onze video workflow.

Jij hebt een vraag en wij creëren de oplossing. Hoe dat precies werkt? Allereerst luisteren wij naar jouw wensen en ideeën. In overleg schrijven wij het script en presenteren wij onze ideeën. Na jouw feedback wordt deze verder uitgewerkt tot alles erin staat om tot een goed eindresultaat te komen. Special effects? Daar zijn wij dol op! Deze kunnen dan ook in overleg worden toegepast. Als wij denken dat het beeld sterker of meer onderscheidend kan, dan stellen wij dit aan jou voor. En anders niet, want het gaat om de kwaliteit van jouw product!

Bekijk hier een selectie van onze sticky content.

Op ons Youtube kanaal vind je alle video’s.

Op ons Youtube kanaal vind je alle video’s.

Waarom wij voor jou de juiste partij zijn.

01

Videografen van het hoogste niveau

Wij hebben een team van gespecialiseerde videografen. Zij weten precies hoe zij de vraag van de opdrachtgever moeten vertalen naar bewegend beeld. Wij weten precies welke videograaf past bij elke klus, zowel voor het opnemen van de video als het bewerken van de video. Wij zorgen er altijd voor dat jouw merk centraal staat en leveren werk van hoog niveau. 

03

Van alle markten thuis!

Wij zijn erg trots op het videomateriaal dat wij leveren. Of het nou een aftermovie is of een bedrijfsvideo, wij staan altijd achter hetgeen dat wij overhandigen naar onze opdrachtgevers. Wij stellen het juiste team samen om een geweldige en onderscheidende video te maken. After effects toevoegen aan de video? Geen probleem! Drone beelden toevoegen? Vliegen we erin! Niets is te gek! Wij willen te gekke video’s maken, samen met jou!

03

You’ve got mail!

Na de shoot dag is het tijd voor het edit werk. Toch graag nog ondertiteling toevoegen? Laat dat maar aan ons over. Na de feedbackrondes sturen wij jou de definitieve video op. Spannend! Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat je verschillende formaten van de video ontvangt. Zo kan je op elk medium het juiste videoformaat delen. Laat de likes maar komen!

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager