Aangenaam!Wij zijn Stick to the Brand.

Wij zijn Stick to the brand, een visual content agency, oftewel: samen met onze professionele freelancers creëren we onderscheidende, sticky en visuele content voor bedrijven. Wij geloven in de kracht van beeld, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement of festival. We zijn professioneel, hebben oog voor detail en regelen het van A tot Z. Dit alles in de vorm van event fotografie, een adembenemende photo experience of videografie.

Wij vertalen jouw evenement naar beeld dat kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. De ‘likeable’ en ‘shareable’ content die wij creëren is waardevol en effectief; perfect in te zetten als activatie of randprogramma, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement. Van offline naar online; het online branded photo platform zorgt voor de ROI na het event!

Wij geloven in de kracht van beeld.

01
Sterke conceptdenkers.

Wij denken campagnes, activaties en photo experiences uit, van begin tot eindpunt. Is er een thema? Dan zullen wij binnen de lijntjes kleuren. Hoeft dat niet en krijgen wij een blanco kleurboek? Dan gaan wij met ons creatieve team aan de slag en komen met diverse voorstellen terug, die verschillen qua inhoud, vormgeving en uitvoering. Verschillende formats die ook tegelijkertijd in te zetten zijn. Multifunctioneel noemen wij dat ook wel!

02
De laatste technologische innovaties.

Trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie volgen elkaar snel op en alles wordt gestuurd richting online, automatisering en gemak. Wij kijken naar de behoeftes binnen de markt en spelen hierop. Nieuwe producten en functies lanceren wij continue om koploper binnen onze branche te blijven.

03
Betaalbaar en flexibel

Wij houden er van om samen het doel te bereiken. We denken dan ook graag mee hoe we dat doel kunnen bereiken en beide een grote glimlach op ons gezicht hebben aan het einde van het project. Voor elk budget hebben we genoeg mogelijkheden en ideëen. Wil je een variant op één van onze producten, wij zijn flexibel genoeg om een afslag te nemen. Kijk maar eens naar het project Thomas Henry

Dit is hoe wij werken.

1

Jij organiseert een event en wilt graag fotografie inzetten. Of misschien wel een photo booth, waarbij de gasten op de foto gaan en de foto uitgeprint meekrijgen.

2

Op onze website, of per mail, geef jij jouw wensen aan ons door. Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op, zodat wij precies weten wat jij wil.

3

Relax! Jij kan je weer focussen op andere zaken. Wij nemen het hier over en gaan voor jou aan de slag. Van concept tot decorbouw en van fotografie tot eindrapportage. Tussentijds houden wij je natuurlijk van alles op de hoogte. Mits je dat niet wilt.

4

Het event is voorbij, wat een succes! Op het online platform kunnen jullie alle foto’s bekijken. Ook de bezoekers kunnen op jullie eigen eventpagina gemakkelijk de foto’s terug vinden waar zij op staan, door middel van de gekregen QR-code. De foto’s kunnen vanaf de eventpagina direct gedeeld worden op sociale media. Easy toch?

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie. Ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig.”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digital Channel Manager

Praegus

“Stick to the brand weet feilloos het gevoel visueel te maken. Hulde!”

Marte | Sales Director

XITE

“Wij hebben Stick to the brand ingezet bij de XITE Awards, voor extra toevoeging aan het event. Zij hebben goed nagedacht over de briefing en meegedacht met nieuwe oplossingen voor ons en onze klant. Ze zijn betrokken bij het evenement en de activatie en altijd vrolijk in de communicatie!”

Manon | Event Manager