Aangenaam!
Wij zijn Stick to the Brand.

Wij zijn Stick to the brand, een visual content agency, oftewel: samen met onze professionele freelancers creëren we onderscheidende, sticky en visuele content voor bedrijven. Wij geloven in de kracht van beeld, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement of festival. We zijn professioneel, hebben oog voor detail en regelen het van A tot Z. Dit alles in de vorm van event fotografie, een adembenemende photo experience of videografie.

Wij vertalen jouw evenement naar beeld dat kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. De ‘likeable’ en ‘shareable’ content die wij creëren is waardevol en effectief; perfect in te zetten als activatie of randprogramma, in je marketingcampagne of als herinnering aan een te gek evenement. Van offline naar online; het online branded photo platform zorgt voor de ROI na het event!

Wij geloven in de kracht van beeld.

01

Sterke conceptdenkers

Wij denken campagnes, activaties en photo experiences uit, van begin tot eindpunt. Is er een thema? Dan zullen wij binnen de lijntjes kleuren. Hoeft dat niet en krijgen wij een blanco kleurboek? Dan gaan wij met ons creatieve team aan de slag en komen met diverse voorstellen terug, die verschillen qua inhoud, vormgeving en uitvoering. Verschillende formats die ook tegelijkertijd in te zetten zijn. Multifunctioneel noemen wij dat ook wel!

02

De laatste technologische innovaties

Trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie volgen elkaar snel op en alles wordt gestuurd richting online, automatisering en gemak. Wij kijken naar de behoeftes binnen de markt en spelen hierop. Nieuwe producten en functies lanceren wij continue om koploper binnen onze branche te blijven.

03

Betaalbaar en flexibel

Wij houden er van om samen het doel te bereiken. We denken dan ook graag mee hoe we dat doel kunnen bereiken en beide een grote glimlach op ons gezicht hebben aan het einde van het project. Voor elk budget hebben we genoeg mogelijkheden en ideën.
Wil je een variant op één van onze producten, wij zijn flexibel genoeg om een afslag te nemen. Kijk maar eens naar het project Thomas Henry

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bereik ons via:
info@sticktothebrand.com
+31 6 14 90 36 68

Studio adres:
Bos en Lommerplantsoen 3c
1055 AA Amsterdam

Website & Design door ZonderLand