De Do It Yourselfie booth.

Een photobooth die jezelf kan bedienen. Je gebruikt je stem of tikt met je vinger het scherm aan en onze DIY photobooth wordt geactiveerd. De lay-out van de DIY interface kan volledig in de huisstijl van het merk of het thema van het event worden opgemaakt. Kies de functie die je wilt gebruiken, een foto, video, GIF of Boomerang; het is allemaal mogelijk! En alsof het nog niet genoeg was, kan je ook nog gebruik maken van diverse filters, formaten en grappige stickers! Wij helpen je graag jouw DIY booth op maat te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

3. 2. 1. En pose! Klik!

Jouw content kan direct worden gedeeld via alle sociale kanalen of per mail door middel van het scannen van de QR-code met je telefoon. Hoe fijn is dit! Geen lange e-mailadressen die je moet invullen. In een mum van tijd heb je alle functies uitgeprobeerd!

Helemaal coronaproof!

Van het starten van een aftel-timer tot het downloaden van foto’s en GIF’s; spraakopdrachten maken het mogelijk om verbluffende selfies te maken zonder de booth aan te raken! Als dat niet coronaproof is!

Het standaard pakket.

Het standaard pakket kost €450,- incl. btw. Wat krijg je daar allemaal voor?

  • Foto’s, Boomerangs, GIF’s en video’s
  • Custom frame om je print
  • Online Photo gallery
  • Scan via QRcode en deel je foto 
  • 4 uur verhuur

Scroll naar beneden voor de extra opties om de DIY booth nog spectaculairder te maken.

DIY - SAY HELLO - STICK TO THE BRAND - 1

Bekijk hier de extra opties.

01

Decor

Wil je een unieke ervaring creëren, dan denken wij graag mee over een backdrop of decor in jouw thema! Props zullen uiteraard niet ontbreken!

02

Maatwerk interface

De gehele interface van de Do It Yourselfie booth kan worden ingericht naar jouw wens. Logo’s en gepersonaliseerde teksten, geen probleem! Je kunt zelfs je eigen props inladen. Bij print zorgen we ervoor dat de foto in een gepersonaliseerd jasje wordt gestoken.

03

Online gallery op maat

Alle foto’s zijn terug te vinden in de online Photo gallery. Ook hier kunnen we maatwerk bieden. We richten het zo in dat je gasten direct weten dat ze in de juiste omgeving zijn. Statistieken ontvang je met één druk op de knop!

04

Print

Wil je de foto’s ook geprint hebben? Dat kan! Wij ontwerpen een frame om de foto’s in de huisstijl of in het thema van de avond. Alles in overleg met jou. Kies jij voor een liggende foto of toch voor portret modus? Of ga jij voor een stripjesformaat? Voor ieder wat wils!

05

Hostess

Geef alles lekker uit handen, onze hostess regelt alles tot in de puntjes voor je! Natuurlijk kan ook zij in het thema worden aangekleed.

06

Analytics

Wij houden views en engagement bij voor elke upload, zodat jij kunt zien hoeveel verkeer jouw galerij genereert en waar het vandaan kwam. Ook kunnen we surveys afnemen voor de gewenste data.

DIY booth stick to the brand

Jouw bezoekers als ultieme marketing tool!

Jouw bezoekers van jouw event, flagship store of museum zijn potentiële brand ambassadors die online hun ervaringen delen. Wat nou als de ervaring on the spot plaatsvindt en die men ook gelijk wil delen? Juist ja, wij zorgen voor zo’n ervaring met een permanente opstelling van de DIY booth helemaal in de stijl van het thema. Niets is leuker dan als afsluiting van het bezoek samen een foto te maken en gelijk te delen! Een branded print kan als gift worden meegegeven; een blijvende herinnering is gemaakt! Neem contact op voor de mogelijkheden.

De voordelen op een rij:
  • Toename online exposure door content sharing van bezoekers.
  • Unieke beleving aan bezoek.
  • Maandelijkse analyse. Bekijk hoe de photobooth presteert; volg deelnemers, foto-impressies, sociale engagements, demografie en meer.
  • Volledige support door ons met altijd de laatste updates.
  • 100% coronaproof!

Lees hier meer over onze andere producten.

Event fotografie

Professionals die het evenement vertalen naar beeld en weten hoe je spontaniteit in pixels vangt. Onze event fotografen brengen jouw event op het scherm tot leven door middel van event fotografie!

Videografie

Professionele videografen leggen jouw event op een ludieke en speelse manier vast. Van script naar eindproduct met altijd jouw wensen en behoeften in het achterhoofd.

Photobooth

Een adembenemend decor op maat; memorabel en shareable. Samen bepalen we het thema. Circus? Boot? Hollywoodstyle? Jungle? No problem!

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plugged Live Shows

“Kwaliteit, originaliteit en gekkigheid. Dit bedrijf creëert een glimlach bij jouw gasten, op het evenement en thuis aan de koelkast!”

Koen | Eigenaar

Playground Brand Activation

“Het is prettig werken met Sofie – eigenaresse Stick to the brand – ze weet wat de klant wil, is flexibel, staat voor kwaliteit en het is altijd gezellig”

Vincent | Eigenaar

Levi's

“Stick to the brand equals creative photo concepts that stick! We love it!”

Sarah | Marketing Digitial Channel Manager

DIY PHOTOBOOTH - STTB

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bereik ons via:
info@sticktothebrand.com
+31 6 21 37 75 43

Studio adres:
Bos en Lommerplantsoen 3c
1055 AA Amsterdam