Creatieve stage bij Stick.

Hi, mijn naam is Resa en de aankomende tien weken ben ik de nieuwe creatieve stagiaire bij Stick to the brand. Wat heb ik een zin om deze weken deel uit te mogen maken van dit hardwerkende en creatieve team!

Ik doe de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. De naam zegt het eigenlijk al: creativiteit is een groot onderdeel van mijn studie en ik zocht dat ook in mijn stage. En dat heb ik zeker gevonden! Na een leuk en interessant sollicitatiegesprek met Gaby kreeg ik een mailtje terug in mijn mailbox dat ik ben aangenomen. Super blij was ik én ben ik nog steeds!

Waarom koos ik voor Stick to the brand?

De keuze was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Stick to the brand biedt verschillende werkzaamheden en dat sprak mij erg aan. Ik ben namelijk nog een groentje in deze branche en wil er graag achter komen wat het beste bij

mij past. Ik heb nu een stage waar ik de marketing kan doen, nieuwsbrieven kan schrijven en zelf kan ontwerpen. Ik mag meewerken aan de social media pagina’s, om deze groter te maken.

Naast deze marketing zaken is er nog een andere leuke twist; het helpen meebouwen aan photobooths. Er is hier zoveel voor te doen, zoveel meer werk dan ik gedacht had.

Ik kan niet wachten om mijn creativiteit tot uiting te laten komen in alle projecten van Stick to the brand en vooral erachter te komen welke richting van het werk het beste bij mij past.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs Resa