Ik ben Stick to the Brand.

De tijd is aangebroken: van een relaxte schoolweek naar een fulltime stageweek! Iedereen kent het wel, de stageperiodes die elke student te wachten staat tijdens de studieloopbaan. De één is ruim op tijd begonnen met zoeken en de ander begint letterlijk een dag van tevoren. De een kiest een tof stagebedrijf en de ander maakt het geen bal uit. Oh, en de welbekende schoonmaakklusjes niet te vergeten. Van koffietjes zetten, naar boodschappen doen, tot plantjes water geven. Wat een verschil in bedrijven – en natuurlijk studenten.

Ook ik, genaamd Andrea de stagiaire, heb Stick to the brand pas op het allerlaatste moment weten te vinden. Niet omdat ik ervan houd om alles op het laatste moment uit te stellen, maar mijn vorige stagebedrijf had helaas geen plek meer voor mij. De weken erna kostte het zoeken wat tijd en was ik vooral op zoek naar een uitdagend, afwisselend en vooral gezellig stagebedrijf om mijn skills uit te bereiden. Nee, niet mijn koffie – en planten-water-geven talenten, maar mijn marketing – en communicatie skills!

Na wat Facebookberichten heen en weer en een kennismakingsgesprek met Sofie en Gaby ben ik Sticked to the brand! Hallo, hier de nieuwe marketing – en communicatie stagiaire! De aankomende tien weken zal ik mij veel bezighouden met het verder uitbouwen van Stick to the brand. Ook zal ik dan onwijs veel leren binnen én buiten mijn vakgebied, met een heleboel gezelligheid en sticky-confetti.

Het vinden van Stick to the brand als stagebedrijf was het wachten (nu al) méér dan waard. Ik kan niet wachten op de overige tien sticky weken. Wat een bofkont ben ik!

Liefs Andrea