Het verhaal achter…

Voor de Gouverneursdagen van La Trappe kwam een selectie van Belgische gouverneurs bijeen om hen is even in het zonnetje te zetten. Zij zetten zich in voor La Trappe en de brouwerij doet graag wat terug! Ook mochten zij het nieuwe recept van de La Trappe Puur proeven.

Stick to the brand was erbij om content schieten in de vorm van fotografie en videografie. Tijdens deze drie dagen werden wij volledig meegenomen in het verhaal achter het Nederlandse Trappistenbier La Trappe.

Dat dit een bijzondere plek is zagen wij binnen no-time. De rust en stilte van het klooster voel je direct. Het verhaal achter La Trappe sprak ons enorm aan en met deze gedachte in het achterhoofd is het nog leuker om zo een mooi merk op beeld vast te leggen en de aftermovie voor te maken.

De aftermovie van La Trappe is hier te bekijken. Op het online platform van La Trappe zijn alle foto’s te vinden van deze drie dagen.

Wil je dit zelf ook allemaal meemaken en ervaren? Dat kan! De trappisten van Koningshoeven zetten de deur ook graag open voor mensen van buitenaf. Je kan een dag langskomen en een bezoek brengen aan de Kloosterwinkel, het proeflokaal en de brouwerij. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te verblijven in het gastenverblijf van de abdij.

Wij hebben ons volgende Stick to the brand uitje al gepland. Wie het eerst alle La Trappe biertjes heeft geproefd! GO!