Vincent van Gogh.

Wie kent hem niet? De man met een eigen museum in Amsterdam. De man die zijn eigen oor afsneed. Eén van de Hollandse meesters; Vincent van Gogh, wie kent hem niet.

Als hij een eigen museum in Amsterdam heeft, dan moet hij ook wel een eigen photo experience bij Stick to the brand krijgen, dachten wij zo.

En na brainstormen komt doen en dus hebben wij in samenwerking met The Fireflies deze beleving mogelijk gemaakt. Zo hebben wij een ode aan Vincent van Gogh gecreëerd, een decor waar de bezoeker achter zijn schildersezel plaatsneemt en het bekende zelfportret schildert. Ook hebben we een oplossing gevonden voor als de bezoeker te verlegen is om alleen op de foto te gaan. Zo hebben we een plekje vrijgemaakt voor de muze van Vincent van Gogh; de beste man zelf. Voor de jonge lezers; een soort selfie the old fashion way!
Al is de muze natuurlijk altijd van Gogh, wie kent hem niet en wie wil hem niet zijn. Oké, dan wel vóórdat hij zijn oor had afgesneden natuurlijk.

Wij zijn super blij met het eindresultaat van deze photo experience en kunnen dan ook niet wachten om deze vaker in te gaan zetten!

Heb je een event op het programma staan met bijvoorbeeld een Nederlands thema? Zoek dan niet verder; want dit is wat je zoekt.

Wil je meer weten over het inzetten van deze photo experience? Mail dan even naar sofie@sticktothebrand.com en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw event!