Wij zijn coronaproof!

Stick to the brand is corona proof!

Op het moment bevinden wij ons allemaal in een hele spannende tijd. Zeker in de eventindustrie heeft iedereen het erg lastig tijdens de corona crisis. Veel mensen zitten er doorheen. Hoe zetten wij deze negativiteit om in positiviteit? Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen; Corona-proof oplossingen!

Zo hebben wij al enkele Corona-proof events gehad. De eerst vond plaats in de Beurs van Berlage, namelijk het Summer Garden Dinner. Een Corona-proof diner met entertainment. En van het Corona-proof entertainment waren wij onderdeel van. Hier mochten wij een photo experience neerzetten, in de stijl van de avond. Gasten mochten plaatsnemen, op 1,5 meter afstand van elkaar, in de photo experience. Ook plexiglas was een onderdeel van onze Corona-proof photobooth. Zo konden de bezoekers elkaar ook niet per ongeluk aanraken. Safety first!

Het volgende Corona-proof event waar wij onze stem mochten laten horen was Project Playground. Dit event stond in het teken van allerlei Corona-proof oplossingen, voor zowel zakelijke aspecten als extra entertainment in de eventindustrie. Tijdens dit Corona-proof event mochten wij ons nieuwste product in de spotlights zetten; de Do It Yourselfie booth. Met wat enkele aanpassingen hebben wij onze DIY booth volledig Corona-proof gemaakt. De functies hebben wij zo aangepast, dat de DIY booth volledig met stem bestuurd kan worden. Zo hoeft het beeldscherm niet aangeraakt te worden. De foto’s die worden gemaakt, worden door middel van een QR-code, direct naar de telefoon verzonden. Geen lange wachtrijen, het gaat als een speer. Bij Project Playground stond een hostess van Stick paraat, voor een nog snellere doorloop. Zij raakte het beeldscherm als enige aan, en maakte het product regelmatig schoon. Zo zijn er diverse opties om de DIY booth in te zetten.

Daarnaast zetten wij ook onze fotografen en videografen in tijdens kleine bijeenkomsten, om dit op beeld vast te leggen. Wederom ook hier handelen wij op de juiste corona wijze. Onze fotografen en videografen dragen een mondkap en houden gepaste afstand; lang leven de zoomlens. Zo kunnen zij toch het event vastleggen op beeld, zonder dat de regels overtreden worden.

Al onze producten en diensten zijn dus volledig Corona-proof. Jij kan dit aan ons met een gerust hart overlaten. Op zoek naar een fotograaf of videograaf? Op zoek naar een extra toevoeging aan je (kleine) verjaardagsviering, borrel, babyshower of zakelijk event? Wij nemen dit voor je over!
Stick to the brand, staat aan jouw kant!

Dus Stick to the brand is in te huren voor al je Corona-proof events! Geef ons een belletje en laten we samen kijken hoe wij jou of je bedrijf in de spotlights kunnen zetten door middel van onze content!